Vier kerst met Pearl!

Vier kerst met Pearl Joan Jozefzoon. Pearl houdt al van jongs af aan van het kerstfeest. Van de lichtjes, het eten en de gezelligheid. Maar wat kerst voor haar echt bijzonder maakt, is de christelijke betekenis dat God mens werd en naar deze wereld kwam. Kerst werd bij Pearl altijd gevierd in een huiselijke sfeer met veel muziek. Die huiskamersfeer brengt ze naar jou toe met dit kerstalbum. Op het kerstalbum vind je klassiekers als ‘Eer zij God in onze dagen’ en ‘Komt allen tezamen’ maar ook mooie nieuwe kerstliederen.

Kerstalbum

Met 12 mooie akoestische liederen brengt Pearl de kerstsfeer naar je toe. De cd is Nederlandstalig en de teksten zijn hertalingen van bekende en minder bekende kerstliederen. Klik hierboven op ‘Bestel de CD’ voor meer informatie en om te bestellen.

Theaterconcert 18 dec

Pearl Jozefzoon heeft op maandag 18 december 2017 haar kerstalbum officieel gepresenteerd met een concert in Theater De Slinger in Houten. Een volle zaal genoot van prachtige hertalingen van ‘Mary, did you know’, ‘Breath of heaven’ en bekende Nederlandse liederen als ‘Komt allen tezamen’, ‘Eer zij God in onze dagen’ en ‘O kom, o kom Immanuël.’

Preview

Beluister hier alvast previews van de liederen op het kerstalbum ‘Het Licht komt eraan’. Het is een Nederlandstalig album, waarbij Pearl veel bekende en minder bekende kerstliederen een eigen hertaling heeft gegeven.

Loading tracks...

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Contact

Wil je een groot aantal cd’s bestellen? Of Pearl boeken voor een kerstoptreden? Of heb je een andere vraag? Vul het formulier in, vermeld zoveel mogelijk gegevens, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Of bel direct Tom Boerema van ToManage: 06-54235750