Klein & intiem? Of met veel muzikanten?

Geen gerommel met cd’tjes die niet op tijd worden aangezet. Met Pearl Jozefzoon als zangeres geef je jouw trouwceremonie de magie die het verdient. Ze kan jullie favoriete romantische nummers ten gehoren brengen in diverse settings. Bekijk hieronder de standaard opties en neem onderaan op de pagina snel contact op voor prijzen en beschikbaarheid.

Pearl only

Met track-begeleiding (mp3). De meest eenvoudige optie, maar o zo betoverend goed! Pearl zingt met begeleiding van een track jullie favoriete nummers. Van bijna alle muzieknummers is wel een instrumentale track beschikbaar.

Pearl acoustic

Akoestisch met een pianist of gitarist. Dit geeft de muzieksfeer die de meeste bruidsparen willen tijdens hun ceremonie. Het maakt het optreden heel intiem en romantisch, een aanrader!

Pearl acoustic XL

Als jullie trouwceremonie een muzikaal hoogtepunt moet worden, is dit de optie die je wilt. Meerdere muzikanten, backing vocals, jullie favoriete nummers worden uitgevoerd zoals je ze nog nooit hebt gehoord.

Maak je ceremonie onvergetelijk

Reviews

Prachtig optreden en zeer bescheiden in omgang. Na een nummer gezongen te hebben trok ze zich terug zodat wij als bruidspaar het middelpunt bleven tijdens de ceremonie. Op en top!
– Rick & Evie


Wat hebben we genoten van Pearl.
Een fantastische zangeres met een stem als een parel. Ook de samenwerking met onze eigen band ging super, terwijl alles op zeer korte termijn geregeld moest worden.
– William

Alle liedjes welke we wilden horen, heeft ze ook gezongen. Zelfs une belle histoire was geen probleem. Pearl heeft met haar optreden tijdens onze trouwceremonie echt iets toegevoegd. Met haar zuivere, krachtige maar vooral ook warme stem onder begeleiding van een pianist die zijn vak ook verstaat wisten zij ons maar ook onze gasten enorm te raken. Nogmaals bedankt voor het mede mogelijk maken van deze onvergetelijke dag.
– Peter en Joyce

Een optreden van Pearl is een zeer waardevolle toevoeging. Succes gegarandeerd! Zij heeft onze bruiloft nog onvergetelijker gemaakt! Wij zouden haar aanbevelen aan eenieder. Hartelijk dank Pearl!
– Gerhart & Robert

Repertoire

Pearl Joan Jozefzoon is een veelzijdige zangeres. Van pop tot klassiek, van gospel tot Nederlandstalige muziek. Beluister hiernaast een aantal live-opnames van akoestische optredens tijdens bruiloftceremonies. Als bruidspaar bespreken jullie samen met Pearl welke muziek jullie graag gezongen willen hebben op jullie ceremonie. Willen jullie bijvoorbeeld een mooie akoestische versie van jullie favoriete popnummer? Alles is bespreekbaar.

Loading tracks...

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Contact

Willen jullie een onvergetelijke trouwceremonie met live-muziek van Pearl Jozefzoon? Of eerst even wat meer informatie over beschikbaarheid en prijzen? Vul het formulier in, vermeld jullie bruiloftsdatum, de trouwlocatie en het aantal gasten. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Mailen (management@pearljozefzoon.com) en bellen kan natuurlijk ook! Tijdens kantooruren is Laura te bereiken via 06-14994097.