Klein & intiem? Of met veel muzikanten?

Geen gerommel met cd’tjes die niet op tijd worden aagezet. Met Pearl Joan Jozefzoon als zangeres geef je jouw trouwceremonie de magie die het verdient. Ze kan jullie favoriete romantische nummers ten gehoren brengen in diverse settings. Bekijk hieronder de standaard opties met bijbehorende prijs.

Pearl only

Met track-begeleiding (mp3). De meest eenvoudige optie. Pearl zingt met begeleiding van een track jullie favoriete nummers. Van bijna alle muzieknummers is wel een instrumentale track beschikbaar.

Pearl acoustic

Akoestisch met een pianist of gitarist. Dit geeft de muzieksfeer die de meeste bruifsparen willen tijdens hun ceremonie. Het maakt het optreden heel intiem en romantisch, een aanrader!

Pearl acoustic XL

Als jouw trouwceremonie een muzikaal hoogtepunt moet worden, is dit de optie die je wilt. Meerdere muzikanten, backing vocals, jullie favoriete nummers worden uitgevoerd zoals je ze nog nooit hebt gehoord.

Maak je ceremonie onvergetelijk

Repertoire

Pearl Joan Jozefzoon is een veelzijdige zangeres. Van pop tot klassiek, van gospel tot Nederlandstalige muziek. Beluister hiernaast een aantal live-opnames van een akoestisch optreden. Als bruidspaar bespreken jullie samen met Pearl welke muziek jullie graag gezongen willen hebben op jullie ceremonie. Willen jullie bijvoorbeeld een mooie akoestische versie van jullie favoriete popnummer? Alles is bespreekbaar.

Loading tracks...

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Contact

Willen jullie een onvergetelijke trouwceremonie met live-muziek van Pearl Joan Jozefzoon? Of eerst even wat meer informatie? Vul het formulier in, vermeld jullie bruiloftsdatum, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of bel direct Tom Boerema van ToManage: 06-54235750