Sinds Pearl Jozefzoon als tweede eindigde in het eerste seizoen van The Voice Of Holland (2011), is haar solo-carrière een feit. Pearl Jozefzoon is een veelzijdige artiest, met haar prachtige stem als vaste element. Ze treedt op in allerlei samenstellingen. Met complete band, in akoestische setting met piano, met een orkest, een gospelkoor, of in samenwerking met andere artiesten. Door haar jarenlange ervaring is Pearl thuis in de meest uiteenlopende settings.

De mogelijkheden

Om je een indruk te geven van de mogelijkheden, hieronder een aantal voorbeelden

Pearl only

Pearl zingt met begeleiding van tape (muziektracks). De meest eenvoudige optie. Van bijna alle muzieknummers is wel een instrumentale track beschikbaar. Geschikt voor alle settings.

Pearl acoustic

Akoestisch met een pianist of gitarist. Geschikt voor intieme settings, maar met één muzikant kan het zeker ook swingend zijn!

Pearl met full band

Met complete live-band en backing vocals. Als jouw evenement een echt feest moet worden, is dit de muziek optie die je wilt. Van een goede beat tot swingende backing vocals, alles is aanwezig om jouw evenement tot een swingend succes te maken.

Pearl & koor

Pearl zingt graag met koren. Zoek je een gast-solist voor bijvoorbeeld jullie jubileumconcert? Pearl werkt graag met jullie samen, met een mooie mix van solo en gezamenlijke nummers.

Pearl & orkest

Pearl heeft veel ervaring met optredens samen met HaFaBra-orkesten. Ze heeft inmiddels een ruime repertoirelijst opgebouwd waarvan arrangementen beschikbaar zijn, en staat altijd open voor nieuwe suggesties.

Pearl & friends

Pearl heeft een breed netwerk in de muziekwereld. Wil je graag Pearl boeken samen met een aantal bevriende artiesten zoals Shirma Rouse of Dwight Dissels? Dat kan!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Contact

Wil jij Pearl Jozefzoon als zangeres op jouw evenement? Leuk! Neem contact op met Laura Mukrab via het formulier of management@pearljozefzoon.com. Vermeld zoveel mogelijk specifieke informatie (zoals de datum, gelegenheid, gewenste sfeer, etc.). Bellen kan natuurlijk ook! Tijdens kantooruren is Laura te bereiken via 06-14994097.